Cautare

3853 de rezultate pentru "nagy e gheorghe" (2.91 secunde)
Soarta ministrilor Zsolt Nagy si Codrut Seres se afla acum in mainile Comisiei prezidentiale pentru aplicarea legii privind raspunderea ministeriala.
Comisia prezidentiala speciala pentru analizarea unor posibile infractiuni de catre ministri a fost convocata saptamana trecuta, la cererea DIICOT, pentru ministrul comunicatiilor Zsolt Nagy si ministrul demisionar al Economiei Codrut ßeres.
Presedintele UDMR, Markó Béla, este multumit de calitatea candidatilor UDMR pentru alegerile in Parlamentul European, chiar daca printre acestia se afla si ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, al carui nume este implicat intr-un scandal de tradare si spionaj.
Dar si maghiarii au avut nemultumirile lor, reprosandu-i lui ca a autorizat inceperea urmaririi penale impotriva ministrului Nagy in absenta unei concluzii in acest sens a comisiei speciale de la Cotroceni. De altfel, Nagy a facut parte din delegatia Uniunii care a venit la Cotroceni.
Reactia UDMR este pusa de presedintele suspendat pe seama refuzului sau de a interveni in favoarea ministrului Zsolt Nagy sau a presedintelelui formatiunii, Markó Béla, atunci cand acestia au avut probleme cu Parchetul. "Aceeasi placa am auzit-o si legat de ministrul Zsolt Nagy", a mai adaugat Traian Basescu.
Actiunea de protest vine ca urmare a refuzului de retragere a ministrului Zsolt Nagy din Guvern.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretele de revocare a lui Zsolt Nagy din functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si de numire in acest post a lui Iuliu Winkler.
Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, Miron Tudor Mitrea, fost ministru al Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei, Tudor Alexandru Chiuariu, fost ministru al Justitiei, Zsolt Nagy, fost ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Victor Babiuc, fost ministru al Apararii Nationale, Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ioan Codrut Seres, fost ministru al Economiei si Comertului, Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Participarea Romaniei la Expo 2010 este coordonata de secretarul de stat din MAE Ferdinand Nagy, comisarul general pentru Expozitii Mondiale.
Facturile agentilor economici vor fi emise in format electronic incepand cu 2006, a declarat ieri ministul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI) estimeaza ca va obtine in acest an trei miliarde de lei (echivalent a un miliard de dolari) prin listarea la bursa a pachetului de 46% din actiuni pe care statul il mai detine la RomTelecom, a declarat ministrul Zsolt Nagy (foto), citat de Mediafax.
Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, a semnat ieri la Bucuresti contractul de consultanta privind serviciile financiare pentru vanzarea pe piata de capital a pachetului de actiuni detinut de statul roman la Romtelecom, impreuna cu consortiul compus din Credit Suisse (Europe) Limited si IEBA Trust.
Ritmul de crestere de pe acest sector va fi mai mare decat cel atins la sfarsitul anului de intreaga activitate de export a tarii noastre, a declarat Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.
Una dintre aceste reglementari va obliga toti operatorii de telecomunicatii sa retina datele privind traficul de comunicatii pe un termen de cel putin sase luni, a declarat Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.
Romania va putea accesa pana la sfarsitul lui 2013 fonduri europene in valoare de 336 de milioane de euro pentru finantarea proiectelor IT&C, a declarat pentru Mediafax ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, a explicat ieri ca sectorul romanesc de IT si comunicatii va beneficia, in perioada 2007-2013, de fonduri structurale in valoare de 380 de milioane de euro.
Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Mediului, Nagy Levente, a declarat ca 283 de mari poluatori din tara risca sa fie inchisi in aceasta luna daca nu fac toate demersurile pentru alinierea la standardele europene si pentru obtinerea autorizatiei integrate de mediu.
Romania a obtinut acordul formal din partea Comisiei Europene (CE) pentru procesarea laptelui care nu este conform cu normele europene pana in 2009, fata de termenul de 30 iunie 2008, sustine vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare, Laszlo Nagy Csutak.
Pentru membri simpli in CA au fost avizati favorabil Nicolae Danila (sustinut de PSD), Marin Dinu (PSD), Napoleon Pop (PNL), Virgiliu Stoenescu (PDL) si Agnes Nagy (UDMR).
• Mugur Isarescu - presedinte al CA al BNR si guvernator al BNR • Florin Georgescu - prim-viceguvernator • Cristian Popa - viceguvernator, sef al Comitetului de trecere la moneda unica europeana • Bogdan Olteanu - viceguvernator • Dinu Marin (decan ASE), Nicolae Danila (fost presedinte BCR), Virgil Stoenescu, Agnes Nagy si Napoleon Pop - membri ai CA al BNR.
google-analytics.com